Vakantieverblijf De Haan


Verschillende vernieuwde appartementen, gelegen op de Zeedijk, met zicht op zee, balkon, aparte keuken, vaat- en wasmachine, grote living, tussen 4 en 8 bedden per app., lift, parking voor twee auto's.

Het appartementsgebouw 'Residentie Hiawatha' werd in 1956 in opdracht van wijlen Hendrik Olivier gebouwd. Tot op vandaag genieten zijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen van prachtige vakanties op het strand van De Haan en in het pittoreske dorpje.

Acht recent gerenoveerde, gemeubelde appartementen staan ter beschikking voor uw vakantie aan zee. De appartementen hebben allen een prachtig zicht op de Noordzee en het strand van De Haan; en dit vanuit de woonkamer.

De keukens en de badkamers zijn volledig uitgerust. Het toilet is apart. In de slaapkamers staan eenpersoonsbedden, dubbele bedden of stapelbedden afhankelijk van het appartement. Op de koer heeft elk appartement plaats om twee wagens te parkeren. Er is een lift ter beschikking. Alle appartementen zijn gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

In de garage kunnen de fietsen en surfgerief gestald worden. In de inkomhal heeft ieder appartement een kast waar men het strand- en zeegerief kan opbergen.

De appartementen zijn te huur van zaterdag tot zaterdag. Afhankelijk van het appartement kan men er met vier tot acht mensen overnachten.

Meer info op http://www.res-hiawatha.com

Locatie

Gastenboek

  • Er zijn nog geen reacties over het vakantieverblijf Residentie Hiawatha ontvangen.